DE MOEIERBOOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1789 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Moeierboom. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 21:11 Beste medewerkers, Bezorgen was erg snel, niet verwacht! Eten was heerlijk, ook een super lieve bezorger. Perfecte service!! Groetjess Hakanss
26 feb 2024 om 23:20 Snel Warm en erg lekker
26 feb 2024 om 23:17 We hadden 2 schotels genomen en het was echt heel lekker, vlees heerlijk, frietjes goed, goed warm en snel bezorgd. Tot de volgende weer !!
26 feb 2024 om 21:59 Super service! Vriendelijke bezorger!
26 feb 2024 om 12:04 Frietjes waren vooral hard. Pizza was zo hard als steen. Hoe krijg het voor elkaar om een pizza met tomatensaus en kaas te verpesten? Amper kaas vooral saus...
25 feb 2024 om 19:34 Jammer dat de frietjes te hard gebakken waren veel kaaien En ik vind het best prijzig voor wat je dan kwa bestelling.hebt.en dat je maximaal voor 20 euro En wat ik ook nog jammer vind als je via iDeal betaald er nog extra kosten boven op komen.
23 feb 2024 om 20:04 Lekker gegeten, pizza’s goede smaak mochten iets warmer zijn, Turkse pizza gewoon goed!
22 feb 2024 om 19:40 Normaal echt super tevreden maar helaas was de durum dőner vanavond erg vet
12 feb 2024 om 9:38 Wegens carnaval duurde het bezorgen langer dat kan ik begrijpen, maar een kapsalon van 13,50€ verwacht ik toch wel een volle bak waar je vol van zit, dit was beide niet het geval...
11 feb 2024 om 20:51 Het was weer even geleden, maar alles was als vanouds. Perfect op tijd geleverd, ondanks de carnaval, en alles goed warm. We hebben weer heerlijk gegeten. Tot de volgende keer!!
11 feb 2024 om 10:17 Ondanks de drukte met carnaval, snelle bezorging, goed en heel warm eten!
10 feb 2024 om 15:55 Had doners besteld 1 normaal en 1 met extra kaas erop , had ze alle bij normaal gekregen